Mitsubishi Electric

gree

kirigamine zen valkoinen

kirigamine zen hopea

kirigamine zen musta

Palvelemme Lönnrotinkadulla seuraavasti:

ma–pe 8.00–17.00  
(kesä-, heinä-, ja elokuussa 7.30–16.30)

Ilmalämpöpumppu

Asiantunteva myynti ja osaava asennus Kajaanista

Harkinnassa toimiva ilmalämpöpumppu? Vehe ku vehe asentaa ja myy ilmalämpöpumput edullisesti. Sijaitsemme Kajaanissa, mutta saat meiltä toimivia ratkaisuja myös lähikuntiin, kuten Sotkamoon, Paltamoon, Vaalaan, Pyhännälle, Vierämälle ja Sonkajärvelle. Kysy lisää »

Mten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä.

Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu vain noin neljännesosa sähköenergiaa siihen verrattuna minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana. Ilmalämpöpumpun avulla saat säästöä vuodenajasta riippumatta; talvella lämpöä, kesällä viilennystä.

Lisää tehoa ja energiasäästöä

Scanofficen maahantuoma Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on turvallinen valinta.

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen -malliston pumput saatavilla kolmena eri värivaihtoehtona: valkoinen, hopea ja musta.

Mitsubishi Electric FH -sarja: Korkealaatuiset Mitsubishi Electric MSZ-FH25VEHZ ja MSZ-FH35VEHZ ilmalämpöpumput tuovat lämmitykseen radikaalisti lisää tehoa ja kustannussäästöjä.

Merkittävät säästöt lämmityskuluissa saavutetaan laitteen suurentuneen sisäyksikön avulla, joka mahdollistaa suuremman lämmönluovutuspinnan lämmönvaihtimella. Myös kompressorista on otettu n. 8 % lisätehoa.

Mallit ovat käytössä laajalti Scandinaviassa ja niiden moitteeton toiminta Pohjolan kylmässä talvessa on todettu tarkoin testein. Laitteita maahantuova Scanoffice testaa laitteet myös omassa vasta valmistuneessa kylmälaboratoriossaan Vantaan Petikossa. Alustavien mittausten mukaan uudet FH-sarjan ilmalämpöpumput antavat kovissakin pakkaslukemissa (-10 °C ~ -20 °C) jopa 10 °C korkeamman puhalluslämpötilan kuin markkinoiden tämän hetken parhaat laitteet.

FH-mallisarjan uutuuksissa on myös paljon uusia toimintoja, mm. kaksoisohjaussiivekkeet, joiden ansiosta kaksikerroksisessa talossa lämmitys voidaan jakaa molempiin tasoihin. Poissaolotunnistus laskee lämpötilaa pari astetta, kun asunnossa ei oleskella ja näin lämmityskuluihin saadaan järkevää lisäsäästöä. Lue lisää FH-mallisarjasta (pdf).

Ota yhteyttä!

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Kajaanissa ja lähikunnissa. Asennamme ilmalämpöpumpun asiantuntevasti ja turvallisesti paikoilleen. Tiedustele lisää »

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa