Mobair

Palvelemme Lönnrotinkadulla seuraavasti:

ma–pe 8.00–17.00  
(kesä-, heinä-, ja elokuussa 7.30–16.30)

Ilmanvaihtolaitteet

Ratkaisuja lämmitykseen ja ilmanpuhtauteen Kajaanista

Vehe ku vehe toimittaa laadukkaat ilmanvaihtolaitteet. Ilmanvaihtolaitteella lämmität sisätilaa energiaystävällisesti ja tehokkaasti. Tutustu ja tilaa meiltä edullisesti.

Huonekohtainen ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Lossnay VL-100U-E on huonekohtainen ilmanvaihtolaite, joka on helppo jälkiasentaa asuntoosi tai työpaikallesi. Laite on myös energiaystävällinen, koska lämmität jopa 77 % tuloilmasta poistoilman lämmöllä – kiitos Lossnay VL-100U-E patentoidun lämmönvaihtimen. Nauti raikkaasta ilmasta ja vähennä samalla korkeita lämmityskustannuksiasi.

Kotiin. Toimistoon.

Autotalliin. Kellaritiloihin.

Työmaaparakkeihin.

Sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan! Älä turhan tuuleta ikkunan kautta, tuuletat silloin kukkarollasi.

Mobair- lämmittävät tuloilmalaitteet

Mobair- lämmittävät tuloilmalaitteet sopivat asuntoihin ja tiloihin, joissa on koneellinen tai painovoimainen poistoilmajärjestelmä. Näitä asuntoja ja tiloja on Suomessa satoja tuhansia ja usein korvausilma otetaan kylmänä vetona tuuletusikkunoista. Mobair tuo korvausilman suodatettuna ja lämpimänä kotiisi ja toimii samalla myös tehokkaana ilmanpuhdistimena.

Lue lisää Mobair tuotteista ScanOfficen sivuilta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan!

Kun huolena ja ajatuksissa ovat ilmanvaihtolaitteet, ota yhteyttä! Vehe ku vehe palvelee asiantuntevasti Kajaanin Lönnrotinkadulla

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa