Vehe ku vehe

Palvelua vuodesta 1968

MullToa

Palvelemme Lönnrotinkadulla seuraavasti:

ma–pe 8.00–17.00  
(kesä-, heinä-, ja elokuussa 7.30–16.30)

vehekuvehe

Kompostikäymälä

Helppo ja kelpo valinta esimerkiksi mökin sisävessaksi – Kajaanin Vehe ku vehe toimittaa!

Ruotsalaisvalmisteinen MullToa-kompostikäymälä on todellinen luonnonystävä. Ei erottelua, ei kemikaaleja, pelkkä luonnonmukainen prosessi! Malliston suurimmalla kompostikäymälällä on Joutsenmerkki. Kajaanin Vehe ku vehe toimittaa kompostikäymälän järkevään hintaan. Kysy lisää tai tilaa suoraan »

Kuin mikä tahansa sisävessa

MullToa -kompostoiva sisäkäymälä on ekologinen, helppohoitoinen ja tyylikäs valinta viihtyisään mökkiasumiseen. Oikea MullToa on ainoa käymälä jossa kompostoituminen tapahtuu laitteen sisällä, paikan päällä. Kompostikäymälän toiminta perustuu biologiseen prosessiin, joka muuttaa jätteen mullaksi paikan päällä. Multa syntyy luonnollisesti luonnon omien mikro-organismien avulla, ilman vettä tai viemäröintiä. MullToa onkin ympäristöystävän viisas valinta!

MullToa ei vaadi juuri hoitoa, kuten kotivessakaan. Kun käymälä on aika tyhjentää, sen laatikko on täyttynyt valmiilla mullalla, jonka voi käyttää suoraan luonnon kiertokulkuun.

MullToa tekee mökkielämästä viihtyisämpää!

Kauniin muotoilunsa ansiosta käymälät myös istuvat erinomaisesti mihin tahansa wc-tilaan. Korkealaatuisen MullToa-kompostikäymälän saat Kajaanin Vehe ku vehen valikoimasta. Tiedustele lisää tai laita suoraan tilaukseen »

multoa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse