Vehe ku vehe

Palvelua vuodesta 1968

Ilmastointi

Kattavasti tietoa, taitoa ja tarvikkeita Kajaanista

Vehe ku vehe tarjoaa kattavasti ratkaisuja kiinteistön ilmastointiin ja lämmitykseen. Asioidessasi meidän kanssamme saat asiantuntevaa apua jo heti tilauksen alkumetreiltä saakka. Järkevä hinnoittelumme tekee meistä varsin varteenotettavan tekijän alueellamme. Katso tarkemmin tuotteistamme ja palveluistamme Kajaaniin ja lähikuntiin.

Ilmalämpöpumput »
Ilmanjäähdyttimet »
Ilmanvaihtolaitteet »

Olemme Hankintaturvaliike – mitä se tarkoittaa?

Hankintaturvaliikkeessä jokainen Hankintaturvatuote on hyväksi testattu laatutuote, joka on varta vasten suunniteltu Pohjolan kylmiin olosuhteisiin. Hankintaturvatuote tarkoittaa suomenkielisiä käyttöohjeita, taidokkaita asennuksia, nopeita varaosatoimituksia sekä järkeviä takuupalveluja.

Miten asennuksen kanssa?

Muistathan, että esimerkiksi ilmalämpöpumppujen asennustyöt saa tehdä vain hyväksytty kylmälaiteasentaja.

Voiko hankintojen maksueriä jakaa?

Rahoitus hoituu kätevästi Resurs Bank Rahoituksen avulla. Kun jaat hankintojasi useampaan erään, tasaat kuluja mukavasti

Huomioi myös kotitalousvähennys!

Muistathan, että työnosuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta »

TUKESin hyväksymä asennusliike

Olemme TUKESin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymä asennusliike niin sähkötöiden kuin kylmälaiteasennuksienkin osalta. Katso rekisteri täältä.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme ja toimintatavoistamme. Vehe ku ve on ilmastointiasiantuntijasi Kajaanissa. Kysy lisää tai tule paikan päälle juttelemaan!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha