Ilmastointi

Kattavasti tietoa, taitoa ja tarvikkeita Kajaanista

Vehe ku vehe tarjoaa kattavasti ratkaisuja kiinteistön ilmastointiin ja lämmitykseen. Asioidessasi meidän kanssamme saat asiantuntevaa apua jo heti tilauksen alkumetreiltä saakka. Järkevä hinnoittelumme tekee meistä varsin varteenotettavan tekijän alueellamme. Katso tarkemmin tuotteistamme ja palveluistamme Kajaaniin ja lähikuntiin.

Ilmalämpöpumput »
Ilmanjäähdyttimet »
Ilmanvaihtolaitteet »

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro – lämpöpumppujen kokenut asiantuntija – mitä se tarkoittaa?

Scanoffice Lämpöpumppu-Pro edustaa Scanofficen korkeinta jälleenmyyjäpartneri-tasoa: useiden vuosien kokemusta sekä vahvaa osaamista ja ammattitaitoa. Yhteistä liikkeille on paikallisuus ja tuotevalikoiman päätuotteina Mitsubishi Electric -lämpöpumput. Ne ovat osoittaneet toimintavarmuutensa ja tuomansa säästöt jo 20 vuoden ajan Suomen kylmissä ilmasto-olosuhteissa.

Miten asennuksen kanssa?

Muistathan, että esimerkiksi ilmalämpöpumppujen asennustyöt saa tehdä vain hyväksytty kylmälaiteasentaja.

Voiko hankintojen maksueriä jakaa?

Rahoitus hoituu kätevästi SOG rahoituksen tai Resurs Bank rahoituksen avulla. Kun jaat hankintojasi useampaan erään, tasaat kuluja mukavasti

Huomioi myös kotitalousvähennys!

Muistathan, että työnosuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Lue lisää Verohallinnon sivuilta »

TUKESin hyväksymä asennusliike

Olemme TUKESin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymä asennusliike niin sähkötöiden kuin kylmälaiteasennuksienkin osalta. Katso rekisteri täältä.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää laitteistamme ja toimintatavoistamme. Vehe ku ve on ilmastointiasiantuntijasi Kajaanissa. Kysy lisää tai tule paikan päälle juttelemaan!