Ilmanjäähdytin

Laadukkaat ilmanjäähdyttimet Kajaanista

Vehe ku vehe on myy ja asentaa korkeatasoiset ilmanjäähdyttimet ammattitaidolla. Opastammme ja neuvomme mielellämme oikeanlaisen mallin valinnassa. Asiantunteva henkilökuntamme tietää ja taitaa ilmanjäähdyttimet läpikotaisin. Tervetuloa keskustelemaan paikan päälle, voit myös ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä viestiä.

Ilmanjäähdyttimet voidaan jakaa asennettavan sijainnin mukaisesti kattomallisiin, lattiamallisiin sekä siirrettäviin ilmanjäähdyttimiin.

Alla listattuna saatavilla olevia erityyppisiä tuotteita. Tutustu ja ota yhteyttä niin valitaan yhdessä sopiva ilmastointilaite kotiin tai työpaikalle!

  • Seinämalliset ilmanjäähdyttimet - Mitsubishi ja Gree mallit pohjolan oloissa vain jäähdytyskäyttöön.
  • Lattiamalliset ilmanjäähdyttimet - Seinälle lattian rajaan asennettava ilmanjäähdytin soveltuu hankalampaankin kohteeseen.
  • Kattokasettimalliset ilmanjäähdyttimet - Katon sisään upotettava kattokasettimalli puhaltaa ilman tasaisesti ja hiljaisesti neljälle sivulle.
  • Kattomalliset ilmanjäähdyttimet - Katon alapintaan asennettavat yhdeltä sivulta puhaltava ilmanjäähdytin ympärivuotiseen käyttöön.
  • Multi-split -ilmanjäähdytinlaitteet - Multi-spit-sarjan järjestelmissä yhteen ulkoyksikköön voidaan kytkeä kahdesta viiteen sisäyksikköä.
  • Ilmanjäähdyttimet suurkeittiöihin - Katon alapintaan asennettavat yhdeltä sivulta puhaltavat ilmanjäähdyttimet ravintola- ja laitoskeittöihin.

Lisätietoa tuotteista Scanoffice:n sivulta.

Ota yhteyttä tai tule suoraan paikan päälle!

Vehe ku vehe toimittaa ja asentaa ilmanjäähdyttimet Kajaanissa ja lähikunnissa. Kun toiveena on raikas ja terveellinen sisäilma, otathan yhteyttä ammattilaiseen.