Vehe ku vehe

Palvelua vuodesta 1968

Miele

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–Pe 8.00–17.00  

 

vehekuvehe

Keittiöön

Suurtalousastianpesukoneet Kajaanista

Vehe ku vehe huoltaa ja myy ammattikeittiölaitteet Kajaanin alueella. Meiltä saat huollot ja varaosat takuuaikaisiin ja vanhempiinkin malleihin. Uudet keittiölaitteet, kuten suurtalousastianpesukoneet hankit kätevästi kauttamme kohtuuhinnoin.

Vahvaa Electrolux Professional -laatua. Lue lisää »
Taattua Miele Professional -laatua. Lue lisää »

Meiltä mm. suurtalousastianpesukoneet

Esimerkiksi Mielen keittiölaitteet tekevät jokapäiväisestä astioidenpesusta helppoa, myös työympäristössä. Mielen puhdasvesijärjestelmäiset astianpesukoneet on suunniteltu kohteisiin, joissa arvostetaan erinomaista pesutulosta, nopeita pesuohjelmia ja helppokäyttöisyyttä.

Eurooppalainen konedirektiivi astui voimaan 29.12.2009. Konedirektiivin tarkoituksena on parantaa työturvallisuutta ja se edellyttää, että työnantaja hankkii ammattikäyttöön vain sellaisia laitteita, jotka on valmistettu direktiivin määräysten mukaisesti. Kaikki Mielen Professional-laitteet täyttävät konedirektiivin 2006/42/EG vaatimukset.

Toimiva laitekokonaisuus

Oletko toimivaa pyykinpesukonetta tai ilmankuivainta vailla? Tutustu myynnissä oleviin kuivausjärjestelmiin ja pesulakoneisiin.

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää ammattitason keittiölaitteista. Tilaa esimerkiksi suurtalousastianpesukone edullisesti Vehe ku vehen kautta. Ota yhteyttä ja tiedustele mahdollinen päivän tarjous!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha