Vehe ku vehe

Palvelua vuodesta 1968

Mitsubishi Electric gree

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–To 8.00–17.00  
Pe 8.00-16.00 

 

 

vehekuvehe

Ilmalämpöpumppu

Asiantunteva myynti ja osaava asennus Kajaanista

Harkinnassa toimiva ilmalämpöpumppu? Vehe ku vehe asentaa ja myy ilmalämpöpumput edullisesti. Sijaitsemme Kajaanissa, mutta saat meiltä toimivia ratkaisuja myös lähikuntiin, kuten Sotkamoon, Paltamoon, Vaalaan, Puolangalle ja Vuolijoelle. Kysy lisää »

Miten ilmalämpöpumppu toimii?

Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä.

Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta. Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään ja höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Tämän jälkeen kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.

Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi.

Mitsubishi Electric - MSZ-LN mallisarjan lämpöpumput

Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia.

Miksi ilmalämpöpumpun pitäisi näyttää vain tylsältä kojeelta, kun se voi olla värikkäämpi ja tyylikkäämpi? Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit. Voit valita näistä viimeistelyn, joka istuu parhaiten juuri Sinun sisustukseesi.

Mitsubishi LN - punainen - valkoinen - musta

LN-mallisarjan ominaisuuksia:

  • Uudenlainen siivekerakenne, joilla ohjataan sekä vaaka- että pystysuora ilmavirtaus säilyttäen samalla tyylikäs muotoilu
  • 3D i-see sensor
  • Infrapunatunnistin huonetilan lämpötilan mittaukseen
  • Automaattinen energiansäästötoiminto
  • Kaksoisuojapinnoite (Dual Barrier) lämmönsiirtimessä, puhaltimessa ja ilmakanavassa estää pölyn ja rasvan kerääntymistä
  • Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminto
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin
  • Ylläpitolämpötila alkaen 10oC asteesta
  • A+++ energiatehokkuus
  • Uusi, entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32

Scanofficen maahantuoma Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on turvallinen valinta.WWW.HANKINTATURVALIIKE.FI


Ota yhteyttä!

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Kajaanissa ja lähikunnissa. Asennamme ilmalämpöpumpun asiantuntevasti ja turvallisesti paikoilleen. Tiedustele lisää »


Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha