Miele Esteri

 

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–To 8.00–17.00  
Pe 8.00-16.00 

Olemme suljettuna:

 

30.4.2024

1.5.2024

9.-10.5.2024

 

 

vehekuvehe

 

Pesulakoneet

Ammattitason pesukoneet ja ilmankuivaajat Kajaanissa

Vehe ku vehe myy kattavasti erilaisia pesulakoneita, joten meiltä löytyy varmasti tarvettasi vastaava kone. Saat meiltä huollot ja varaosat niin takuuaikaisiin kuin vanhempiinkin laatumerkkeihin. Mielen Professionalin, Electrolux Professionalin, Esteri Pesulakone Oy:n ja Talpet talopesula Oy:n pesulakoneet ovat hyväksi havaittuja ammattitason koneita siivousalan ammattilaisille ja esimerkiksi taloyhtiöihin. Palvelemme Kajaanin Syväojankadulla – tervetuloa käymään!

Pesukoneet kohteeseen kuin kohteeseen:

Kiinteistöpesulat

Opiskelija-asuntolat

Kylpylät

Leirintäalueet

Lomakylät

Retkeilymajat

Itsepalvelupesulat

 

Sujuva kiinteistöpesula

Hyvin toimiva ja nykyaikainen kiinteistöpesula lisää asumismukavuutta. Kun asukkaiden pyykit pestään ja varsinkin kuivataan keskitetysti tähän tarkoitukseen tehdyissä tiloissa, vähennetään huomattavasti asuntoihin ja niiden kylpyhuoneisiin kohdistuvien kosteusvaurioiden mahdollisuutta. Tämä lisää myös kiinteistön arvoa ja pitkällä tähtäimellä vähentää korjauskustannuksia.

Järkevästi koneistettu ja toimiva kiinteistöpesula ei jää käyttämättä. Sopivan kokoiset, nopeat ja tehokkaat pesulakoneet sekä helposti toteutettava maksujärjestelmä nostavat kiinteistöpesulan käyttöastetta. Meidän kauttamme myös rahastimien myynti, asennus ja huolto.

Päiväkoti, palvelutalo, vanhainkoti, perhekoti – kaikissa näissä tulee päivän mittaan valtava määrä erilaista pyykkiä. Siivoustekstiilejä, pöytäliinoja, pyyhkeitä ja työvaatteita – niiden pesu ja kuivaus ovat helppoa, kun käytössä on tarkoitukseen sopivat ja suunnitellut pesu- ja kuivauslaitteet. Tutustu kuivausjärjestelmiin.

Suosittelemme siivousalan ammattilaisille

Kun pyykki on suurimmaksi osin moppeja ja erilaisia siivoustekstiilejä, suosittelemme hankkimaan esimerkiksi Mielen PWM 506 moppien pesukoneen. Sen tekniset ominaisuudet ja pesutekniikka on kehitetty nimenomaan siivouspyykin pesuun. Mopeille, siivousliinoille ja laikoille on omat ohjelmavalikoimansa.

Pelkistetty ohjauspaneeli helpottaa ohjelmien valintaa. Näet yhdellä kerralla kaikki päivittäisen siivouspyykin pesuun tarkoitetut ohjelmat ja ne ovat heti valittavissasi. Paras mahdollinen lopputulos niin työergonomian kuin siisteydenkin osalta saavutetaan sijoittamalla kone nukankeruualtaalla varustetun jalustan päälle.

Ota yhteyttä!

Vehe ku vehe palvelee ja auttaa mielellään juuri oikeanlaisen pesulakoneen valinnassa. Laadukkaat pesulakoneet kestävät kovaa kulutusta, niin taloyhtiöissä kuin esimerkiksi siivousalan ammattilaisten käsissä. Katso tarkemmat yhteystietomme, ota yhteyttä tai tule paikan päälle keskustelemaan pesukoneista.

 

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha