Esteri

 

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–To 8.00–17.00  
Pe 8.00-16.00 

Olemme suljettuna:

 

30.4.2024

1.5.2024

9.-10.5.2024

 

 

 

vehekuvehe

 

Ilmankuivain

Kuivausjärjestelmät Kajaanista

Vehe kun vehen valikoimista löydät uudet kotimaiset lämpöpumpputoimintoiset kuivaushuoneen ilmankuivaimet. Laadukkaat ilmakuivaimet kuivaavat pyykin energiatehokkaasti tuossa tuokiossa jättäen muillekin kuivaushuoneen käyttäjille mahdollisuuksia nopeaan pyykinpesutuokioon. Saat ilmankuivaimia useissa eri malli- ja teholuokissa käyttökohteiden mukaan. Myymämme mallit sopivat mainiosti niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin. Ilmankuivain valitaan kuivaushuoneen koon (esimerkiksi 2–40 m2) mukaan. Kajaanin Vehe ku vehe palvelee mielellään – katso tarkemmat yhteystietomme »

Myös kuivauskaapit

Kauttamme saat myös kuivauskaappeja useammassa eri kokoluokassa, niin perinteisellä kuin lämpöpumpputekniikallakin varustettuna. Kerromme mielellämme lisää tuotteista.

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle kysymään!

Valitse laadukas ilmankuivain – siitä on iloa ja hyötyä pitkään! Vehe ku vehen valikoimista löydät monen eri kokoluokan kuivausjärjestelmiä tilaan kuin tilaan. Toimitamme tuotteet muu muassa Kajaanin, Sotkamon, Paltamon, Vaalan, Pyhännän, Vieremän ja Sonkajärven alueelle.
Ota yhteyttä – meiltä saat tuotteet ja palvelun samasta osoitteesta.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha