Ilmanvaihtolaitteet

Ratkaisuja ilmanvaihtoon Kajaanista

Vehe ku vehe toimittaa laadukkaat ilmanvaihtolaitteet. Tutustu ja tilaa meiltä edullisesti.

Huonekohtainen ilmanvaihtolaite

Mitsubishi Lossnay Mini VL-50 ja VL-100 -ilmanvaihtolaitteet ovat helposti jälkiasennettavia lämmön talteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Nauti raikkaasta ilmasta ja vähennä samalla korkeita lämmityskustannuksiasi. Lossnay mini -ilmanvaihtolaitteet toimitetaan pestävällä tuloilmansuodattimella.

Kotiin. Toimistoon.

Autotalliin. Kellaritiloihin.

Työmaaparakkeihin.

Sinne missä raikasta ilmaa tarvitaan! Älä turhaan tuuleta ikkunan kautta, tuuletat silloin kukkarollasi.

Mobair tuloilmalaitteet

Tuloilmalaite asennetaan korvausilmaventtiilin paikalle ehkäisemään vedon tunnetta. Saat puhdistettua ja raikasta ilmaa tunkkaisen sisäilman tilalle tarvittaessa myös lämmitettynä. Puhdas ja vedoton sisäilma tekee tilasta viihtyisämmän niin oleskeluun kuin työskentelyynkin, energiatehokkaasti. Hyvä sisäilma on panostus omaan hyvinvointiin.

Mobair tuloilmalaitteilla puhdas ja vedoton sisäilma saavutetaan niin yksityisasunnoissa kuin julkisissa tiloissa – ilman investointeja kalliisiin ja suurikokoisiin laitteisiin. Tuloilmalaitteella raitis ilma saadaan ohjattua sisälle aina vedottomasti vailla ulkoilman siitepölyjä, katupölyä tai saasteita. Hyvä sisäilma on siis mahdollista asunnon tai tilan tyypistä ja sijainnista riippumatta. Suomalaiset Mobair tuloilmalaitteet sopivat niin kerros-, rivi- ja omakotitaloihin kuin julkisiin tiloihin, kuten päiväkoteihin, kouluihin, majoitus- ja liiketiloihin.

Mobair 2030S korvausilmaventtiili

Kiertoilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030S korvausilmaventtiili rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laite suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili. 

Erikoisen laitteesta tekee se, että ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1.0 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen. 

Laitteessa kiertoilma- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan laitteessa olevan suodattimen läpi ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen joten siinä on runsaasti pinta-alaa mikä takaa pitkän käyttöiän, vaihto 1-2 kertaa vuodessa.

Valmistettu Suomessa.

Lue lisää Mobair tuotteista Scanofficen sivuilta.

Ota yhteyttä asiantuntijaan!

Kun huolena ja ajatuksissa ovat ilmanvaihtolaitteet, ota yhteyttä! Vehe ku Vehe palvelee asiantuntevasti Kajaanin Syväojankadulla.