Kemvit kw

 

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–To 8.00–17.00
Pe 8.00-16.00

Olemme suljettuna:

 

30.4.2024

1.5.2024

9.-10.5.2024

 

 

 

vehekuvehe

 

Tarvikemyynti

 

Tarvikkeita joka lähtöön Kajaanista!

Kajaanin Vehe ku vehe toimittaa kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet ilmalämpöpumppuihin, laitoskoneisiin ja aurinkojärjestelmiin. Meillä on myös laaja pölypussivalikoima mistä löytyy imurinpussi jo hieman vanhempaankin malliin. Lisäksi imureihin on saatavilla L/M-suulakkeita, pölyharjoja, letkuja ja suodattimia.

Astian- ja pyykinpesukoneisiin sekä poisto- että täyttöletkut ja turva-altaat koneiden alle.

Liesituuletinsuodattimet, varakannut ja erilaiset kodinkoneiden puhdistustuotteet sekä lisävarusteet saat myös meidän kauttamme.

Suomessa yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa valmistetut hajusteettomat ja lisäaineettomat pyykkipulverit jotka eivät likaa konetta. Saatavilla niin kirjo- kuin valkopyykillekin. Erityisesti työvaatteiden pesuun tarkoitettu haalaripesujauhe on saanut kiitosta. Meiltä saat myös laadukasta astianpesuainetta.

Toimimme myös NEDIS tuotteiden jälleenmyyjänä. Katso kuvasto linkistä www.nedis.fi

Ilmalämpöpumppujen ja ilmanvaihtokoneiden puhdistusaine

Koska viimeksi puhdistit ilmalämpöpumppusi? NC Premium Foaming Coil Cleaner on ilmalämpöpumppujen, ilmanvaihtokoneiden, ilmastointi- ja jäähdytyslaitteiden sekä kennojen ja lauhduttimien puhdistukseen ja desinfiointiin tarkoitettu puhdistusvaahto. Se irrottaa pinttyneenkin lian tehokkaasti, ei erillistä huuhtelua vaan kondenssivesi hoitaa sen. NC Premium Foaming Coil Cleaner - spraypullosta sumutettava aine ylettyy kennostojen rakoihin ja muihin vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin, joten laitteet puhdistuvat täydellisesti vähällä vaivalla.

puhdistusvaahto
  • Iso spraypakkaus 500 ml
  • Nopea ja helppo käyttää
  • Purkki toimii kaikissa asennoissa
  • Pitkä kontaktiaika, irrottaa pinttyneenkin lian
  • Puhdistusaine tulee pullosta ulos erityisen suurella paineella saavuttaen näin erinomaisen puhdistustuloksen ilman mekaanista puhdistusta.
  • Tunkeutuu pieniinkin rakoihin ja hankalasti saavutettaviin kohteisiin
  • Ei edellytä erillistä huuhtelua
  • Aine ja irronnut lika huuhtoutuvat kondenssiveden mukana pois
  • Puhtaana pysyvät laitteet toimivat tehokkaasti = energiaa säästyy!
  • Monipuolinen – sopii erinomaisesti myös työkoneiden esim. metsäkoneen jäähdytyslaitteiston kennojen puhdistukseen.

 

Häiritseekö ilmalämpöpumpun ulkoyksikön resonointi?

Joskus seinätelineelle asennettu ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö saattaa resonoida rakenteisiin häiritsevästi. Tärinänvaimennin vaimentaa epämiellyttävät äänet minimiin. Seinätelineeseen asennettavat tärinänvaimennin jouset vaimentavat ylimääräiset äänet tehokkaasti.

Kysy lisää! Tarvikemyynti Vehe ku vehe palvelee nopeasti kaikissa tilanteissa. Kajaanin Syväojankadulta löydät asiantuntevaa apua ja monipuolisesti tarvikkeita laitteeseen kuin laitteeseen.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha