aurinkopartneri

Palvelemme Syväojankadulla seuraavasti:

Ma–To 8.00–17.00  
Pe 8.00-16.00 

Olemme suljettuna:

 

30.4.2024

1.5.2024

9.-10.5.2024

 

 

 

vehekuvehe

 

Aurinkoenergiaa

 

Myynti kohtuuhintaan Kajaanista

Kaipaatko järkevää ratkaisua esimerkiksi mökin sähköistämiseen? Kajaanin Vehe ku vehe toimittaa mökillesi tarkkaan mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän. Luotamme laadukkaisiin SW Energian ja Sunwindin aurinkopaneelipaketteihin – ne ovat helppo tapa ja edullinen keino sähköistää mökkisi. Olemme koonneet monia erilaisia valmiita kokonaisuuksia vastaamaan mökkiläisten moninaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä laadukas ja toimiva kokonaisuus vapaa-aikaasi.

Aurinkopaneelit kulutuksen mukaan laskettuna

Ennen aurinkopaneelien hankintaa on hyvä pohtia millaiseen tarpeeseen aurinkopaneelit tulevat. Mieti, millaisia laitteita haluat mökilläsi käyttää, onko kylmälaitteesi kaasulla toimiva, vai käyttäisitkö mieluimmin sähköistä jääkaappia? Tuleeko mökille TV, miten on paineveden laita? Tutki myös mökin käyttötapojasi, ollaanko siellä pitkiä aikoja vai onko mökki lähinnä pikaisia käyntejä varten.

Aurinkopaneelijärjestelmä koostuu aina kolmesta tekijästä:

Tuotto - Akkupankki – Kulutus

Kaikki mitä kulutetaan, tulee myös jollain aikavälillä tuottaa. Akku varastoi virran.

Jos käytät mökkiäsi viikonloppuisin, latauksen mitoitus kannattaa suunnitella siten että mökkikauden aikana paneelit lataavat akut viikon aikana täyteen. Kun saavut mökillesi, on akkupankki täynnä. Akut mitoitetaan siten, että niissä riittää käyttövirtaa koko mökkikäynnille, paistoi aurinko tai ei.

Aurinkosähköpaketit kotitalouksille

Toimimme Scanofficen Aurinkopartnereina ja meiltä saat kaiken mitä tarvitset aurinkosähkön tuottamiseen ja aurinkopaneelijärjestelmän perustamiseen, ruuveja ja muttereita myöten. Asennuksissa yhteistyökumppaninamme toimii Suomen aurinkoenergiakeskus (SAEK).


Tutustu Scanofficen Aurinkosähköjärjestemiin ja kokeile aurinkopaneelilaskuria täältä!

Tilaa aurinkopaneelit järkevään hintaan!

Vehe ku vehe toimittaa aurinkopaneelit Kajaanissa ja lähikunnissa, kuten Sotkamon, Paltamon, Vaalan, Puolangan ja Vuolijoen alueella.
Kysy lisää, palvelemme mielellämme »

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Laitetiedot:

Takuu voimassa
Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha